Видео клип за бои Simplicol All in One


Вижте как просто и удобно може да боядисате дрехи и тъкани с боите Simplicol. Боядисването се извършва в обикновена перална машина в един етап: боядисали - изпрали - готово! Не е нужно да добавяте фиксираща сол, тъй като тя се съдържа в състава на боите Simplicol All in One 750 g. Нашите текстилни бои са предназначени за боядисване на натурални тъкани от памук, лен и вискоза със съдържание на синтетика не повече от 50%. Обърнете внимание, че колкото е по-голямо съдържанието на синтетика, толкова по ниска е яркостта на боядисаната тъкан.

В асортимента на боите Simplicol ще намерите повече 50 модни и популярни цвята. Нашите бои могат да възстановяват цвета или напълно да пребоядисат всякакви тъкани, подлежащи на пране в перална машина: джинси и панталони, шорти и тениски, рокли и ризи, текстилни обувки, калъфки за възглавници, чаршафи, покривки, салфетки и дори завеси! Пробвайте, ще ви хареса! Поръчайте необходимата ви боя с доставка до дома за цяла България!

Избрани постове
Последни постове​
Архив
Поиск по тегам

Адрес на фирмения магазин Simplicol:
България, Варна, ЗПЗ, ул. Перла 26, Логистичен Парк Варна, сграда А1, склад 5


Работно време пон-петък 8.30-17.00
 

Почивен ден: събота и неделя

 

Телефон : +359 87 643 88 70

© 2016-2020 Интернет магазин за бои за дрехи Simplicol България. Всички права са защитени. Фотографиите и текстовете на сайта са защитени от закона за авторските права. Всяко копиране на материали и снимки без писмено разрешение на притежателя на авторското право е забранено. По всички въпроси ни пишете на адрес simplicol.bulgaria@gmail.com